Maison à vendre

389000€

2 chambres 150 mètres carrés

Immoweb code : 11129363
Immoweb code : 11129363

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
150 mètres carrés habitables
784 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Gelijkvloerse/alleenstaande woning op perceel van 784m2 zoekt nieuwe eigenaars op goede ligging te Wevelgem!

Mispak u niet aan het EPC verslag! Deze woning is wel degelijk goed geïsoleerd: dakisolatie, vloerisolatie en muurisolatie! Ook is de woning voorzien van 27 zonnepanelen, 9.000 liter regenwater en een conforme elektrische installatie.

Via de automatische poort kunnen we de oprit oprijden. Deze poort kan zowel met een bakje als met badge opengedaan worden. Dan is er nog een automatische draaipoort waar er nog zeker 2 auto's achter geplaatst kunnen worden. In totaal kunnen er buiten zeker 5 auto's geplaatst worden. De woning is voorzien van twee terrassen, 1 vooraan de woning en 1 achteraan de woning, ideaal om de zon of de schaduw op te zoeken.

We betreden de woning en komen aan in de inkomhal met aan de linker zijde een apart toilet. Verder hebben we de ruime leefruimte met open keuken. De volledige leefruimte en keuken zijn zéér lichtrijk door de grote raampartijen.

We lopen verder en vinden in de hal een inbouwkast met daarnaast een berging. Verder zijn er nog 2 volwaardige slaapkamers, een badkamer en de ruime garage.
Aan de hand van de plannen die je in de bijlagen vindt kun je zien hoe er eventueel een derde slaapkamer gecreëerd zou kunnen worden (vroeger goedgekeurd door de gemeente).

Interesse in dit pand? Contacteer Gilles op 0492/47 74 63

(Sted. inl. in aanvraag)

Contacter