Appartement à vendre

229000€

2 chambres 108 mètres carrés

Immoweb code : 11131782
Immoweb code : 11131782

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
108 mètres carrés habitables
Étage : 5

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit dakappartement is gelegen op de 5e en meteen ook hoogste verdieping van Residentie "Brutus" waardoor er vanop de terrassen een prachtig weids uitzicht is! Er is een terras met zicht op de Wellington - en een terras met zicht over Mariakerke/Stene. Verder zijn alle winkels en openbaar vervoer op wandelafstand en ben je ook vlakbij het strand van Mariakerke.

Het appartement is als volgt ingedeeld: inkom met vestiaire en berging, slaapkamer aan de voorzijde met toegang tot het ruim terras van maar liefst 33 m². De leefruimte (parket) beschikt over een bar en een open haard (wat uniek is voor een appartement) Hier kan je na een dagje strand nog gezellig een glaasje nuttigen en plaatsnemen op het aansluitend terras (zowel langs de voor als achterzijde). Verder is er een ingerichte keuken met natuursteen vloer en werkblad, badkamer met ligbad met douchestang en 2e slaapkamer (momenteel als dressing gebruikt) met aanpalende veranda. Ook deze slaapkamer heeft een toegang tot het ruime terras aan de achterzijde.

Gunstig EPC! Geen renovatieplicht!
Tevens mogelijkheid tot aankoop garage met automatische poort aan de ingang (zorgeloos parkeren in het bruisende Oostende). Gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig.
Meer weten of een bezoekje inplannen bel ons op het gekende nummer 059250590

EPC 295 kWu/m2 - UC 3100241 (Vg,Wg, Gmo, Gvkr, Gvv) - Ref. OU24809

Contacter