Maison à vendre

439000€

3 chambres 135 mètres carrés

Immoweb code : 11143637
Immoweb code : 11143637

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
135 mètres carrés habitables
243 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Op zoek naar een betaalbare & instapklare nieuwbouwwoning in Aalst, dan is deze BEN-woning gelegen aan de rand van de stad misschien wel wat u zoekt!

Ligging
Deze half open bebouwing is opgeleverd in 2021 in een nieuwe woonwijk aan het ASZ, tussen het centrum van Aalst en de opritten van de E40. De woning is zeer rustig gelegen aan het einde van een doodlopende straat. Via een poortje achteraan de tuin kan u tevens vlot naar de Gentse Steenweg doorsteken. Kortom, overal vlot bij, maar toch zonder de overlast van verkeer.

Indeling
Op het gelijkvloers treffen we een inkomhal met trap, een apart toilet, grote klare leefruimte, volledig uitgeruste open keuken en tot slot de handige berging met wasplaats. Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers met inbouwkasten, badkamer met bad én douche, een apart toilet en een bijkomende berging.
Buiten de oprit, voortuin, gazon, tuinhuis en leuk terras.

Afwerking
De eigenaars hebben gekozen voor een complete & hoogstaande afwerking, rekening houdende met een zeer goede lichtinval. Deze BEN-woonst werd mooi afgewerkt, heeft verduisterende gordijnen en is rondom voorzien van maatmeubilair. Alles met de juiste kwaliteitsmaterialen!

Technieken
- isolatie (E14)
- 10 zonnepanelen
- regenwaterrecuperatie 7.500 l
- vloerverwarming rondom
- ventilatiesysteem type D

Voor een bezoek of meer informatie over deze instapklare woning, contacteer ons via [email protected] of 053 / 89 99 66.

Contacter