Rez-de-chaussée à vendre

225000€

1 chambre 50 mètres carrés

Immoweb code : 11145973
Immoweb code : 11145973

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
50 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Interessante investeringseigendom te koop! In residentie 'Prinsenhof' bieden wij deze gelijkvloerse -erkende- assitentieflat aan, momenteel verhuurd.
De ligging is zeer goed& centraal, rechtover de residentie is een Carrefour, alle andere winkels en het centrum van Aalst liggen op wandelafstand.

De assistentiewoonst heeft volgende indeling: leefruimte met zithoek en kitchenette (oven, koelkast, vriesvak en kookplaat) met aansluitend een overdekt terras. Verder een ruime slaapkamer en comfortabele badkamer met toilet, douche, wastafel en handdoekradiator. Beneden een handige kelderberging. Het appartement is zeer kwalitatief afgewerkt met parket, alle raamdecoratie is ook reeds voorzien.

Ideaal als opbrengsteigendom; Residentie Prinsenhof is onderdeel van 'Senior Homes' en voorziet permanentie, toegangscontrole en camerabewaking. De bewoners kunnen ook gebruik maken van de cafetaria, fitnessruimte, gemeenschappelijke tuin, fietsenberging, ondergrondse parkeergarage en afvalplaats. Meer dienstverlening, zoals boodschappen, klusjesdienst enz.... kunnen ook voorzien worden.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse contacteer ons via 0478 79 32 83 of via [email protected]

Contacter