Villa à vendre

995000€

4 chambres 515 mètres carrés

Immoweb code : 11170114
Immoweb code : 11170114

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
515 mètres carrés habitables
865 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ben je op zoek naar een exclusieve villa met wellness te Puurs-Sint-Amands? Zo gevonden!

Op deze rustige locatie te Puurs-Sint-Amands met alle voorzieningen in de nabijheid zoals winkels, scholen, openbaar vervoer, restaurants en natuurgebieden vind je deze villa. Hier kan je genieten in alle comfort. Bovendien beschikt deze woonst over 4 slaapkamers, een tuin met zwembad en een wellenessgedeelte.

Indeling:
- Kelder: in de kelderruimte vinden we het wellnessgedeelte (32m²). Er is bovendien een zeer mooie ruimte die momenteel ingericht is als ontspanningsruimte en stockage (83m²).
- GLV: via de inkomhal (13m²) komen we als eerste het gastentoilet (1m²) tegen. De inkomhal geeft tevensook toegang tot de kelderruimte en de garage (21m²) waar een autolift aanwezig is. Verder is er toegang tot de lichtrijke woonkamer  en aansluitend de ruime keuken (66m²) met zicht op de tuin. De tuin is uitgerust met poolhouse en zwembad. Op de gelijkvloerse verdieping is tevens een wasruimte (13m²) aanwezig.
- 1steV: hier vinden we de nachthal (23m²) die toegang geeft tot 4 slaapkamers (34-21-21-21m²) met dressing en de badkamer (15m²) met groot ligbad, toilet en ruime inloopdouche.

Ben je benieuwd en wil je deze villa graag eens bezichtigen? Neem dan zo vlug mogelijk contact met ons op! 

Contacter