Maison à vendre

699000€

5 chambres 327 mètres carrés

Immoweb code : 11182073
Immoweb code : 11182073

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
327 mètres carrés habitables
280 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. + Als u op onze eigen website (www.empresaconsult.be) naar deze woning doorklikt, vindt u de volledige beschrijving en een 360° impressie! +

Op een steenworp van de Grote Markt vinden we deze statige neoclassicistische herenwoning terug. De woning dateert van midden 19de eeuw en werd afgelopen jaar volledig gerenoveerd waarbij er een goede verhouding bekomen werd tussen energiezuinigheid en het behoud van de authentieke elementen.

Bij de renovatie van de woning werden kosten noch moeite gespaard, hetgeen resulteert in een EPC-score A. Alle pvc-ramen zijn voorzien van dubbele beglazing, de elektriciteit is conform gekeurd en de verwarmingsinstallatie werd volledig vernieuwd (nieuweHR-ketel van Vaillant).
Het geïsoleerd dak werd uitgerust met zonnepanelen en zowel de keuken als beide badkamers zijn volledig nieuw.

De indeling van de woning wordt gekenmerkt door hoge plafonds en grote ruimtes. Gelijkvloers vinden we een ruime inkomhal, de woonkamer met achtergelegen keuken en het bureau/wasplaats met apart toilet.
Op de eerste en tweede verdieping zijn er telkens twee ruime slaapkamers gelegen en een badkamer. De voormalige zolderruimte werd omgetoverd tot een vijfde slaapkamer van 73m² die nog verschillende invullingen kan bekomen.
Onder het huis bevindt zich de gewelfde kelder waar ook de technieken werden ondergebracht.
De leuke stadstuin is voorzien van een overdekt terras en tuinhuisje.

Contacter