Maison à vendre

464000€

3 chambres 192 mètres carrés

Immoweb code : 11187666
Immoweb code : 11187666

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
192 mètres carrés habitables
1512 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek de charme van deze gerenoveerde open bebouwing in Meulebeke, een ware parel boordevol mogelijkheden! De ruime tuin en het gezellige terras, samen met de drie slaapkamers, maken deze woning perfect voor elk gezin.

Betreed de woning en laat je verrassen door de open leefruimte, een uitnodigende (verder af te werken) keuken, drie slaapkamers, een hypergeïnstalleerde badkamer, een handige dressing en een vrijstaande opslagruimte met tal van mogelijkheden en aparte toegang.

Een doorgang langs de tuin leidt naar een uitgestrekt stuk bouwland, een waar paradijs voor dierliefhebbers. Deze 1.155m² grootte grond kan ook apart worden aangekocht als bouwgrond.

De gunstige ligging van de woning biedt niet alleen gemakkelijke toegang tot alle voorzieningen, maar ook talloze mogelijkheden om te genieten van de natuurlijke schoonheid in de omgeving. Kortom, deze woning heeft alles wat je zoekt voor het ideale gezinsleven.

Pluspunten van deze woning:
+ Instapklaar met slechts enkele afwerkingen
+ Rustige ligging, omringd door groen
+ Apart stuk bouwland
+ Nieuwe CV
+ Geïsoleerd en vernieuwd dak

Ontdek vandaag nog jouw droomwoning en geniet binnenkort van alle comfort en ruimte die deze prachtige woning te bieden heeft!
Alle info via [email protected] of 0468 58 02 24

Contacter