Maison à vendre

299000€

3 chambres 127 mètres carrés

Immoweb code : 11198566
Immoweb code : 11198566

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
127 mètres carrés habitables
163 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Te midden van alle voorzieningen in het bruisende centrum van Aalst vinden we deze instapklare eengezinswoning met 3 slaapkamers en tuin.

Bij het betreden van de woning komen we in de ruime inkomhal die overloopt in de gezellige leefruimte met aansluitend de vernieuwde en volledig uitgeruste halfopen keuken. Het schuifraam in de keuken geeft toegang tot het overdekte terras met natuurstenen tegels en de tuin met siervijver. Verder op het gelijkvloers nog een vernieuwde badkamer.

Op de eerste verdieping treffen we naast de nachthal 2 ruime slaapkamers en de vaste trap naar de zolderverdieping. Hier bevindt zich nog een derde slaapkamer van maar liefst 25m².

De woning werd volledig gerenoveerd, met niet alleen modernisering in gedachten maar ook energiezuinigheid. Zowel de voor- als achtergevel zijn geïsoleerd en er is nieuw PVC schrijnwerk met dubbele beglazing geplaatst. Dit komt tot uiting in een EPC-score van 203 kWh/m², wat net geen label B is. Verder is ook de elektriciteit conform en is de woonst geheel asbestvrij!

Dankzij de grote raampartijen en de lichtkoepels in de leefruimte en keuken geniet deze woning van heel wat natuurlijke lichtinval.

Word jij de nieuwe eigenaar van deze volledig instapklare en energiezuinige woning met tuin in hartje Aalst?

Voor een bezoek of meer informatie, contacteer ons via [email protected] of 053 89 99 66.

Contacter