Maison à vendre

459000€

5 chambres 277 mètres carrés

Immoweb code : 11198572
Immoweb code : 11198572

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
277 mètres carrés habitables
139 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Net buiten de stadsring, te midden van alle voorzieningen, vinden we deze instapklare eengezinswoning met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 277m². Aan ruimte hier geen gebrek. Deze woonst biedt dan ook heel wat mogelijkheden zoals bijvoorbeeld dubbel gebruik (woon/werk), co-housing, ....

Op het gelijkvloers vinden we naast de inkomhal en enkele handige bergruimtes een zeer ruime garage met plaats voor 2 wagens.

Op de eerste verdieping komen we binnen in de lichtrijke open leefruimte met volledige kastwand en gashaard. De open keuken is volledig geïntegreerd in de leefruimte. Via het groot schuifraam in de zithoek krijg je toegang tot het aangename zonneterras met zicht op de achtergelegen velden. Verder op het eerste verdiep nog een afzonderlijk toilet en een wasplaats met aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Op de tweede verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, een moderne badkamer met bad en douche en een afzonderlijk toilet.

Tot slot is er nog de derde verdieping met een overvloed aan mogelijkheden. Momenteel huizen er twee slaapkamers op de zolderverdieping. De mogelijkheid is er echter om hier een volledig woongedeelte te creëren met afzonderlijke leefruimte, badkamer en slaapkamer.

Ook op vlak van energiezuinigheid scoort deze woning goed. De woning heeft zonnepanelen, warmtepomp, thuisbatterij,...

Word jij de nieuwe eigenaar van deze recente en zeer ruime woonst?
Voor alle info en een bezoek bel 053 89 99 66 of mail naar info@immolierm…

Contacter