Maison à vendre

3 chambres 145 mètres carrés

Immoweb code : 11201430
Immoweb code : 11201430

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
145 mètres carrés habitables
240 mètres carrés de terrain

Description

Rijwoning

Désolé il n'y a pas de traduction française. Stap binnen in deze prachtig gerenoveerde rijwoning, gelegen in Duffel. Deze charmante woning biedt niet alleen een warme en uitnodigende sfeer, maar ook een modern en energiezuinig leefcomfort.
De woning is doordacht ontworpen, met een open en lichte woonkamer die naadloos overgaat in de eetruimte en de volledig uitgeruste keuken. Met drie ruime slaapkamers is er voldoende plaats, waarbij elke kamer ontworpen is met privacy in gedachten. De badkamer werd aangepakt in 2019 met moderne voorzieningen en een verfrissend design.
Buiten bieden twee terrassen en een knus tuintje de perfecte setting bij mooi weer. Laat je verwennen door de rust van deze gezellige buitenruimte, terwijl je toch de voordelen hebt van een centrale ligging.
Wat deze woning echt bijzonder maakt zijn de uitgevoerde renovaties tussen 2018 en 2022. Met o.a. een nieuw dak, hoogrendementsbeglazing, gevelisolatie met crepi, zonnepanelen etc. is deze niet alleen aantrekkelijk, maar ook zeer energiezuinig. Dit wordt nog eens bevestigd door het gunstige EPC.
Een bijkomende troef van deze woning is de ruime garage, gelegen in het verlengde van het perceel en toegankelijk via de achterliggende straat. Deze ruime garage biedt niet alleen parkeergelegenheid, maar staat ook in verbinding met de tuin, waardoor het een veelzijdige en praktische ruimte is.
Kom snel zelf de mogelijkheden en troeven ontdekken en contacteer ons voor meer informatie of een bezichti

Contacter