Appartement à vendre

275000€

2 chambres 111 mètres carrés

Immoweb code : 11201528
Immoweb code : 11201528

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
111 mètres carrés habitables
Étage : 3

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ben je op zoek naar een ruim appartement in het centrum van Zele? Gevonden!
De gunstige EPC-waarde, de ruime slaapkamers en de lichtrijke woonkamer vormen slechts enkele sterke punten van dit duplex appartement!

GLV: een gemeenschappelijke inkomhal met lift. 

3eV.: een ruime en lichtrijke woonkamer (39m²) die toegang geeft tot het zonnige terras (4m²), de aansluitende open keuken die is voorzien van alle toestellen en een handige bergruimte (5m²) met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Verder is er een apart toilet met handenwasser, tevens is er een badkamer (7m²) voorzien van een ligbad, een douche, een enkele wastafel in meubel. Daarnaast is er op dit verdiep ook nog 1 slaapkamer (13m²) waarbij u ook toegang krijgt tot een tweede terras (6m²).
4eV.: de ruime nachthal (17m²) met mogelijkheid tot het plaatsen van een bureau, alsook een zeer ruime slaapkamer (22m²).

Achteraan het appartementsgebouw is er een doorrit met fietsenberging, die uitgeeft op de garages. Bij het appartement hoort een garage, welke mee is aan te kopen voor 25.000 EUR.
Zowel voor eigen bewoning als investering is dit het ideale appartement. Momenteel verhuurd dus er is een onmiddellijke return on investment!
Benieuwd? Maak snel een afspraak!

Contacter