Appartement à vendre

395000€

4 chambres 291 mètres carrés

Immoweb code : 11203329
Immoweb code : 11203329

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
291 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ben je op zoek naar een groot appartement in het centrum van Zwijndrecht? Lees hier dan zeker even verder!

?De uiterst centrale ligging met de tramhalte bijna letterlijk voor de deur, de lift die toegang tot elke verdieping geeft en het enorme terras op het zuiden georiënteerd zijn slechts enkele troeven van dit appartement!

Indeling:

GLV: op het gelijkvloers bevinden zich een private inkomhal (25m²) met lift en een garage (32m²) welke bereikbaar is langs de A. Van Roeyenstraat. Langs de garage is op niveau +1 de berging (16m²) bereikbaar die op het terras aansluit.

1steV: op de eerste verdieping stappen we uit de lift in de de inkomhal met apart toilet en voldoende ruimte voorvestiaire. De enorme en vooral open leefruimte inclusief open, luxueus ingerichte keuken (samen 78m²) situeert zich rondom de inkomhal. Achter de keuken sluit de veranda (21m²) aan die uitkijkt op het prachtige zonneterras (85m²).

2eV: opnieuw met de lift, komen we op de tweede verdieping waar op de nachthal (11m²) 4 ruime slaapkamers (17-15-15-13m²), de recent vernieuwde badkamer (13m²), een bergruimte (2m²) en apart toilet aansluiten. De tweede verdieping is, naast met de lift, ook bereikbaar met de trap vanop het terras.

Interesse? Laat ons dan snel iets weten en plan een bezoek in!

Contacter