Maison à vendre

493600€

5 chambres 235 mètres carrés

Immoweb code : 11205369
Immoweb code : 11205369

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
235 mètres carrés habitables

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Dit betreft een nieuwbouwwoning die afgewerkt wordt verkocht en in aanmerking komt voor 6% BTW op nieuwbouw.
De woning is ruim opgezet met o.a. mogelijkheid tot 5 slaapkamers en 2 badkamer en is daarnaast voorzien van een zonnig tuintje.
De uitstekende locatie aan de rand van de dorpskern, de verzorgde en kwalitatieve bouw en de bewoonbare oppervlakte van 235m² zijn slechts enkele van de vele troeven die deze woning te bieden heeft.
INDELING: Gelijkvloers: Carport en voortuinstrook met plaats voor minstens 1 wagen; Zijdelinkse berging (10m²) voor fietsen en vuilnisbakken; Riante inkomhal met gastentoilet; Ruime L vormige woonkamer (51m²) met open keuken; Keuken met eiland; Koele bergingaan keuken; Zonnig terras + tuin, ZW georiënteerd.
1e verdieping: 3 comfortabele slaapkamers (16m², 14m² & 14m²); Dressing/linnenkamer; Badkamer met ruimte voor inloopdouche, ligbad, dubbel lavabomeubel en toilet.
2e verdieping (ruwbouw, afwerking in overleg): 2 slaapkamers van (24m²), eventueel mogelijk om nog een douchekamer te voorzien tussen de 2 slaapkamers mits afname m² van de kamers; Technische berging.
EXTRA: Bouwjaar 2024; Verkoop aan 6% BTW mogelijk; Bouw verzorgd afgewerkt in hedendaagse bouwstijl met oog voor detail; Afwerking op maat van de koper bij snelle aankoop; E peil norm 30 (BEN woning); PVC ramen met dubbele HR beglazing; Zeer aangenaam vloerplan dat voldoet aan alle noden van een ruime gezinswoning; 235m² bew

Contacter