Maison à vendre

349000€

2 chambres 110 mètres carrés

Immoweb code : 11207795
Immoweb code : 11207795

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
110 mètres carrés habitables
238 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ben je op zoek naar een prachtige instapklare woning met 2 slaapkamers en tuin in Dendermonde? Gevonden!

De lichtrijke woonkamer, de rustige buurt met veel parkeermogelijkheden en de kwalitatieve afwerking zijn slechts enkele van de vele troeven die deze mooie woning te bieden heeft. Bovendien is de woning uitgerust met zonnepanelen, zodat je kan genieten van de duurzame energie. 

Indeling:
- GLV: de inkomhal (6m²) met voldoende ruimte voor een vestiaire, geeft toegang tot de woonkamer met open keuken (samen 57m²) met inductiekookplaat, dampkap, koelkast, oven en vaatwasser. De grote glaspartijen zorgen voor veel lichtinval en creëren een heel "open" en ruim gevoel. Bovendien hebben wenog de berging (5m²), de badkamer (7m²)  en de nog in te richten tuin (101m²).
-1steV: via de nachthal (4m²), komen we in de 2 slaapkamers (13-11m²) met voldoende lichtinval. Verder vinden we nog een aparte toilet (1m²). 

Vloerverwarming, aanwezigheid van zonnepanelen, mechanisch ventilatiesysteem, alles is aanwezig om dit project Bijna-Energie-Neutraal te maken.

De woning zal een maximum E-peil van 49 hebben, waardoor je niet alleen super energiezuinig zal leven, maar je geniet hier ook voor 5 jaar van 100% vrijstelling van onroerende voorheffing.

Deze woning valt onder 3% registratiebelasting indien het de enige eigen woning is. 

Kan je niet langer wachten? Neem dan snel contact op voor een bezoek.

Contacter