Maison à vendre

275000€

4 chambres 147 mètres carrés

Immoweb code : 11226601
Immoweb code : 11226601

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
147 mètres carrés habitables
126 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Bent u op zoek naar een leuke stadswoning, voorzien van een leuke stadstuin en dat nabij het centrum van Sint-Niklaas? Zoek niet verder, want deze eigendom biedt alles wat u zoekt!

Met de centrale ligging ben je snel omringd door alle voorzieningen zoals winkels, horeca, het station, openbaar vervoer, scholen, etc, waardoor genieten van al dit comfort een grote troef is! Als extra troef hebben we natuurlijk de leuke stadstuin. 

Indeling:
- GLV: we betreden de woning via de inkomhal (5m²). Verder vinden we de leefruimte (31m²) bestaande uit eetkamer en woonkamer. Achterliggend is er de keuken (27m²), voorzien van alle nodige toestellen, met naast gelegen berging (4m²) met apart toilet.Achteraan is er dan de badkamer (8m²) voorzien van toilet, inloopdouche & wastafel verwerkt in meubel. Uiteraard is er ook een tuin aanwezig met de woonst.
- 1steV: op de eerste verdieping hebben we de nachthal (6m²) en 2 slaapkamers. De eerste slaapkamer (11m²) ligt vooraan, de tweede slaapkamer (19m²) ligt achteraan. Tevens vinden we er ook de badkamer (3m²) met douche en extra toilet.
- 2deV: op de tweede verdieping zijn er 2 slaapkamers van 14 & 13m².

Bij deze verkoop is de renovatieverplichting van toepassing. De koper heeft 5 jaar de tijd om de woning energetisch te renoveren tot energielabel D of beter.

Ben je geïnteresseerd in deze woonst met vele mogelijkheden? Neem dan snel contact op om een afspraak te maken!

Contacter