Appartement à vendre

349900€

3 chambres 92 mètres carrés

Immoweb code : 11244043
Immoweb code : 11244043

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
92 mètres carrés habitables
Étage : 3

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Het appartement is voorzien van 3 slaapkamers met een EPC-score B (136kWh/m²) met zuidgericht terras en fantastisch uitzicht. Het situeert zich in het centrum van Dendermonde.

Indeling:

Kelder: hier bevindt zich de autostaanplaats die verplicht mee aan te kopen is aan 15 000 EUR. Er bevindt zich hier bovendien een enorme kelderberging (12m²).

3deV: via de inkomhal (4m²) kom je terecht in de luxueuze, lichtrijke en ruime leefruimte (25m²) met moderne open keuken (8m²) voorzien van kookvuur, dampkap, frigo, oven en afwasmachine. Het enorme terras (64m²) is te betreden via de leefruimte en heeft een prachtig uitzicht waar je volledig tot rust kan komen. De ramen van de woonkamer beschikken eveneens over automatische zonnescreening. Via de hal (7m²) heb je toegang tot de 3 slaapkamers (16-9-8m²) en de hal biedt alsook toegang tot de moderne badkamer (8m²). Er is eveneens nog een apart toilet (2m²) voorzien.

Het appartement voldoet aan de strenge eisen inzake thermische isolatie, ventilatie en energieverbruik.

Benieuwd om dit prachtige appartement zelf te komen ontdekken? Contacteer dan je ERA-makelaar voor een persoonlijke rondleiding.

Contacter