Maison à vendre

429000€

3 chambres 205 mètres carrés

Immoweb code : 11259598
Immoweb code : 11259598

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
205 mètres carrés habitables
587 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Het DNA van deze prachtige gerenoveerde woning ademt rust uit, mede dankzij de ideale ligging in een residentiële omgeving en op een boogscheut van de gezellige dorpskern van Tessenderlo.

De woning zelf is instapklaar en heeft een bewoonbare oppervlakte van 205 m².

Bij het betreden van de woning kom je binnen in de ruime hal die toegang biedt tot de gezellige woonkamer en eetkamer. De vele raampartijen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval en bieden een uitzicht op het terras en de mooie afgesloten tuin. De keuken is volledig uitgerust met alle nodige toestellen en biedt voldoende opbergruimte. Verder is er nog een wasplaats/berging en een afzonderlijk toilet.
Op de eerste verdieping bevinden zich de nachthal, twee slaapkamers en een moderne badkamer voorzien van een douche, dubbele lavabo & toilet.
Op de tweede verdieping is de derde en grootste slaapkamer terug te vinden.

Kortom, deze woning in Tessenderlo is ideaal voor wie op zoek is naar een gezellige woning waar warmte en wooncomfort centraal staan.

Het bodemattest en het SBU zijn in aanvraag!

Extra info: Aanwezigheid van kelder, voldoende parkeermogelijkheden.

Breng snel een bezoek voor het te laat is! Neem contact op met Kenneth ([email protected]) op 0472/03 25 88 of met Melissa ([email protected]) op 0486/54 71 80.

Contacter