Maison à vendre

285000€

4 chambres 120 mètres carrés

Immoweb code : 11277103
Immoweb code : 11277103

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
120 mètres carrés habitables

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Stap binnen in deze charmante rijwoning te Muizen. Met zijn unieke authentieke elementen biedt deze woning een warm welkom. Prachtige details zoals originele vloeren, hoge plafonds, dubbele deuren en de authentieke trap brengen de geschiedenis van deze woning terug tot leven.

Deze woning beschikt over vier slaapkamers, wat ruimte betekent voor gezinsleven, gasten of het creëren van uw eigen toevluchtsoord. Daarnaast biedt het een extra bureau-/praktijkruimte op het gelijkvloers, een afgelegen plek om te werken, te studeren of creatief te zijn, waardoor u optimaal kunt profiteren van het comfort van thuis.

Met een EPC-waarde B combineert deze woning haar karakter met moderne efficiëntie, waardoor u kunt genieten van comfortabel wonen met lagere energiekosten. De woning wordt verwarmd via airco's met warmtepomp (elektriciteit) of via de pelletkachel.

Met enkele plantenbakken, kleurrijke bloemen en een knusse zithoek kunt u dit tuintje omtoveren tot een toffe plek om te ontspannen, te reflecteren en te genieten van de buitenlucht.

In het gezellige Muizen bent u in de nabijheid van de lokale voorzieningen, scholen en recreatiemogelijkheden, met uitstekende verbindingen naar omliggende steden via het station van Muizen.

Deze woning is te koop voor €285.000.
Ook zo benieuwd? Contacteer ons via 0478 010 010 of [email protected] voor een bezoek ter plaatse.

Contacter