Villa à vendre

799000€

4 chambres 211 mètres carrés

Immoweb code : 11285768
Immoweb code : 11285768

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
211 mètres carrés habitables
5092 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
*Adviesprijs elk bod wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren.*
Omgeven door groene velden, weelderige bomen en prachtige zichten vindt men deze landelijke woning met zwembad terug. Deze woning geniet van een uitgestrekt domein van maar liefst 5092 m² waar rust en stilte centraal staan.
Bij aankomst via de mooie oprit zie je de charmante woning, die een volledige transformatie heeft ondergaan. De woning straalt nu pracht en praal uit. Bij binnenkomst in de woning word je verwelkomd door een mooie inkomhal met een toilet. Van daaruit kom je in de ruime woonkamer terecht, waar de kachel meteen een gezellige sfeer creëert.De op maat gemaakte eiken keuken met een Falcon-fornuis is een absolute parel en een centraal punt in de woning. Verder op het gelijkvloers bevindt zich ook een eerste badkamer en een prachtige werk- en/of hobbyruimte. Dit biedt veel mogelijkheden voor creatieve projecten of thuiskantooractiviteiten.
De gehele woning wordt verwarmd door middel van een splinternieuwe warmtepomp, wat zorgt voor een energie-efficiënte en milieuvriendelijke verwarmingsoplossing. Het zwembad op het terrein voegt een vleugje luxe en ontspanning toe. Deze woning biedt de perfecte balans tussen comfortabel wonen, ontspanning en schoonheid van de natuurlijke omgeving. Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak.

Contacter