Maison à vendre

525000€

172 mètres carrés

Immoweb code : 11287941
Immoweb code : 11287941

Aperçu

172 mètres carrés habitables
1342 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze ruime woning is gelegen in een rustige buurt en is ideaal voor wie op zoek is naar een open bebouwing met veel ruimte. Het huis werd gebouwd in 1966 en heeft een bewoonbare oppervlakte van 172 m². Daarnaast beschikt het ook over een magazijn of atelier, wat ideaal is voor mensen die graag woon/werk willen combineren, klussen en/of een hobbyruimte nodig hebben.

De woning zelf heeft een klassieke uitstraling en biedt veel mogelijkheden voor renovatie en modernisering. Met een ruime woonkamer, keuken, meerdere slaapkamers en badkamer, is er voldoende ruimte.

De ligging van de woning is een absoluut pluspunt, met een rustige omgeving en toch voldoende voorzieningen en winkels in de buurt. De tuin rondom het huis biedt veel privacy en ruimte om te genieten van het buitenleven.

Kortom, deze woning biedt veel potentieel voor wie op zoek is naar een ruime open bebouwing met een magazijn of atelier, en bereid is om te investeren in renovaties om de energie-efficiëntie te verbeteren. Interesse? Plan snel uw bezoek in via: steenweg 304.rosseel.be

Contacter