Maison à vendre

269000€

4 chambres 188 mètres carrés

Immoweb code : 11300664
Immoweb code : 11300664

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
188 mètres carrés habitables
696 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze woning is ideaal gelegen op een gunstige locatie, dicht bij alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. Bovendien biedt het gemakkelijke toegang tot belangrijke invalswegen.

Bij binnenkomst betreedt u een ruime inkomhal die leidt naar een gezellige en lichte leefruimte. De keuken is volledig ingericht en grenst aan een eetkamer, waardoor het een centrale plek is voor het gezin of om gasten te ontvangen. De badkamer op de begane grond is uitgerust met een ligbad en toilet, en er is ook een technische ruimte en berging voor extra opslag.Op de eerste verdieping bevindt zich een nachthal die leidt naar 4 ruime slaapkamers, wat ideaal is voor een groter gezin. Een vaste trap leidt naar de zolder, die veel mogelijkheden biedt voor extra ruimte of opslag.

Buiten kunt u genieten van een zonnige tuin met een terras, perfect voor ontspanning of buitenactiviteiten. De woning beschikt ook over een grote garage van 50m² met een elektrische poort, wat ideaal is voor een doe-het-zelver of kleine zelfstandige die behoefte heeft aan extra ruimte.
Mis deze kans niet en vraag uw bezoek aan.

Contacter