Appartement à vendre

175000€

2 chambres 95 mètres carrés

Immoweb code : 11311140
Immoweb code : 11311140

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
95 mètres carrés habitables
Étage : 2
Visite virtuelle

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. + Als u op onze eigen website (www.empresaconsult.be) naar dit appartement doorklikt, vindt u een volledige 360° impressie! +

Aan de op- en afrit van de E313 in Kuringen vinden we dit licht op te frissen duplexappartement op de tweede en derde verdieping terug van een kleinschalige residentie bestaande uit slechts 3 appartementen.
In de onmiddellijke omgeving zijn er verschillende supermarkten, horeca, … aanwezig. Het centrum van Kuringen is bereikbaar per fiets, waar een kleuter- en basisschool is gelegen.

Het gebouw werd in 1999 gebouwd en is voorzien van een individuele verwarming op aardgas. De ramen zijn voorzien van dubbele beglazing.

Er is geen lift aanwezig in het gebouw, waardoor er ook geen grote gemeenschappelijke kosten zijn. Het beheer van het gebouw wordt onder de 3 eigenaars onderling geregeld.

Op de tweede verdieping vinden we aan de straatzijde van het gebouw de leefruimte met zitgelegenheid en open keuken. Deze keuken is voldoende ruim en geeft toegang tot het terrasje aan de voorkant. Aan de achterzijde is er een ruime slaapkamer te vinden alsook de badkamer. Deze werd uitgerust met een ligbad en een ruim meubel met lavabo. Op deze verdieping vinden we ook nog een apart toilet en een ruime berging met aansluiting voor wasmachine terug.
Op de bovenverdieping is er een tweede zeer ruime slaapkamer gelegen en een bijhorende dressing/kinderkamer.

Dankzij de zeer interessant

Contacter