Maison à vendre

238000€

3 chambres 137 mètres carrés

Immoweb code : 11318205
Immoweb code : 11318205

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
137 mètres carrés habitables
215 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Bent u op zoek naar een gezellige woning met 3 slaapkamers en tuin? Wij hebben wat u zoekt!

Op een toplocatie gelegen nabij het centrum, openbaar vervoer, winkels en scholen, heeft deze woning heel wat te bieden. De rustige centrale ligging, de mooie tuin en de 3 slaapkamers zijn slechts enkele van de sterke punten.

Indeling:
- Kelder: de woning beschikt over een kelder (10m²), toegankelijk vanuit de garage.
- GLV: via de grote inkomhal (9m²) komen we uit in de gezellige woonkamer (23m²) met pelletkachel. Verder hebben we de eetkamer (16m²) die met een open wand verbonden is met de woonkamer. Aansluitend vinden we een berging (6m²), die rechtstreeks toegang geeft tot de tuin, een vollediguitgeruste keuken (6m²), een apart toilet, en een moderne, grote badkamer (9m²) met inloopdouche en dubbele spoelbak. De woning beschikt over een tuin (111m²).
- 1steV: via de trap in de inkomhal komen we terecht in de ruime traphal (6m²) die toegang geeft tot 2 slaapkamers (15-11m²). De kamers zijn voorzien van voldoende lichtinval dankzij de vele ramen.
- 2deV: via de vaste trap komen we in de grote instapklare zolderkamer (30m²). Deze is ingericht als slaapkamer met aparte vestiaire.

Bij deze verkoop is de renovatieverplichting van toepassing. De koper heeft 5 jaar de tijd om de woning energetisch te renoveren tot energielabel D of beter.

Interesse om deze prachtige woning te bezoeken? Laat ons dan snel iets weten en plan e

Contacter