Maison à vendre

279000€

3 chambres 150 mètres carrés

Immoweb code : 11326227
Immoweb code : 11326227

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
150 mètres carrés habitables

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Dit betreft een veelzijdige, halfopen gezinswoning met 3 slaapkamers, een zeer ruime garage en vele mogelijkheden naar renovatie toe.
De woning bevindt zich op een aangename woonlocatie vlakbij de dorpskern met alle lokale faciliteiten en biedt tevens een zeer vlotte mobiliteit richting Antwerpen en het Havengebied.
Het interessante groeipotentieel van de woning, de solide bouw en de lichte woonruimten zijn slechts enkele van de troeven.
INDELING: Gelijkvloers: Inkomhal met trap naar de verdieping; Lichte woonkamer met interactie tot de tuin; Uitgestrekte leefkeuken met eethoek en spenderberging onder trap; Berging met aansluitende douchekamer en toilet; Veranda met connectie aan keukenen woonkamer; Grote garage (ca. 100m²) met tal van mogelijkheden; Buitenberging; Tuin (Zuid georiënteerd), evt. uit te breiden door (deelse) sloop garage.
1e verdieping: 3 slaapkamers; Badkamer met bad/douche combinatie, lavabo en toilet.
Zolder: In te richten zolder, bereikbaar per ladder.
EXTRA: Bouwjaar 1969; Solide, te renoveren gebouw met betonnen tussenvloer; Zeer grote garage van ca. 100m² met vele mogelijkheden; Uitstekend gelegen nabij de dorpskern in een residentiële woonstraat; Op wandelafstand van alle lokale faciliteiten; Vlotte mobiliteit richting Antwerpen en het Havengebied; CV op mazout; Houten ramen met deels dubbel dubbele beglazing; Rolluiken aanwezig.
Interessante renovatie woning met enorm groeipotentieel.

Contacter