Villa à vendre

549000€

4 chambres 248 mètres carrés

Immoweb code : 11332830
Immoweb code : 11332830

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
248 mètres carrés habitables
1116 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom bij deze prachtige villa, gelegen in een rustige straat in het hart van Aartrijke. Gebouwd met hoogwaardige materialen in 1994, biedt deze woning rust en comfort op een royaal perceel van 1116m².
Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal, die leidt naar een aparte bureauruimte. Verder heeft u directe toegang tot het open eet-en woongedeelte. De ruime keuken is voorzien van kwaliteitsvolle inbouwtoestellen, een ontbijthoek en een handige berging. Het gelijkvloers biedt ook een ruime veelzijdige ruimte aan die zich perfect leent voor diverse doeleinden. Verder is er een handige wasplaats met alle voorzieningen, een aparte douchecabine en een toilet, wat het dagelijkse comfort compleet maakt.Op de bovenverdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers, badend in natuurlijk licht. De zolder, deels afgewerkt, biedt mogelijkheden voor een extra slaapkamer.
Extra troeven
Perfecte energiescore 'B' dankzij het gebruik van 27 zonnepanelen, zonneboiler, hoogrendementsketel voor luchtverwarming die ook koeling aanbiedt, vloerisolatie (6cm) & dakisolatie (18cm);
Zonnepanelen beschikken over groenestroomcertificaten (totale capaciteit van 5400Wp - 230 euro/certificaat);
Zeer ruime garage met extra opslagplaats en aparte fietsenberging;
2 aangesloten regenputten van 10.000 liter;
Door de grote ruimtes zijn er heel veel mogelijkheden.
Ontdek de vele mogelijkheden die deze woning te bieden heeft en maak van deze woning uw thuis.

Contacter