Appartement à vendre

149000€

2 chambres 50 mètres carrés

Immoweb code : 11298219
Immoweb code : 11298219

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
50 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Op wandelafstand van het strand en de zee, vindt u dit prima onderhouden en volledig gemeubeld tweeslaapkamer appartement met 2 ruime terrassen in Park Atlantis. Het appartement is gelegen in een prachtig groene omgeving en bevindt zich op het gelijkvloers in de residentie 'Iris'. Vanuit het appartement heeft u een open uitzicht op de tuin. Park Atlantis voorziet in tal van faciliteiten (o.a. speeltuintjes, wandelpaden, petanqueveld,...) en garandeert u een rustig verblijf met voldoende parkeergelegenheid.

Omvat: een lichtrijke woonkamer met moderne en ingerichte open keuken, een ruim en zonnig terras met open zicht en een volledig vernieuwde badkamer met inloopdouche, lavabo en toilet. Aan de overzijde van de gemeenschappelijke gang bevinden zich twee comfortabele slaapkamers waarvan 1 met kwalitatief tweepersoonsbed. Beide slaapkamers geven uit op een ruim tweede terras.

TROEVEN:
- gratis parkeergelegenheid voor het gebouw
- volledig vernieuwd app. met nieuwe waterleiding + elektriciteit
- 2 terrassen met prachtig open zicht
- elektriciteit conform gekeurd
- wordt gemeubeld verkocht (nieuwe meubelen)
- aparte private berging inbegrepen
- groene en rustige ligging

Is dit het instapklaar gelijkvloers vakantieverblijf waar u naar op zoek bent? Neem gerust contact op via het nummer 050/42 30 30 of mail naar [email protected].

EPC: 511 kWh/m² - UC: 2589321
Asbestattest: in aanvraag

Ref: AB1141

Contacter