Appartement à vendre

360000€

2 chambres 75 mètres carrés

Immoweb code : 11368415
Immoweb code : 11368415

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
75 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit prachtig afgewerkt en stijlvol ingericht appartement bevindt zich in de exclusieve Residentie 'Royal Golf Garden'. Dit gelijkvloers tweeslaapkamer-appartement is gelegen in het rustige De Haan - Vosseslag, vlakbij strand, bos en duinen en op fietsafstand van centrum De Haan. Het appartement is perfect voor wie op zoek is naar een direct bewoonbaar appartement, zowel voor permanente bewoning als voor vakantieverblijf.

Ze omvat een lichtrijke woonkamer en een open en volledig ingerichte keuken met Miele toestellen. Verder is er een badkamer met inloopdouche, apart toilet, 2 slaapkamers voorzien. Het appartement beschikt ook over een extra bergruimte waar alle nutsvoorzieningen werden weggewerkt. Een grote troef zijn de terrassen van 29 m². Het eerste terras sluit aan bij de woonkamer. Tevens is er een ruim terras aan de achterzijde bij de slaapkamers. Het groengedeelte wordt onderhouden door de tuinman van het complex.

Met een indrukwekkend EPC van slechts 88 kWh/m² per jaar en een conforme elektrische keuring, geniet dit appartement alle nodige comfort. De kostprijs voor de inrichting, meubels, verlichting, tuinmeubelen, wasmachine & droogkast zal bij verkoop worden aangerekend.

Contacter