Appartement à vendre

230000€

3 chambres 105 mètres carrés

Immoweb code : 11364907
Immoweb code : 11364907

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
105 mètres carrés habitables
Étage : 4

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Via de ERA Open Huizen Dag van zaterdag 8 juni 2024 kan u dit pand vrijblijvend bezoeken van 09u30 - 10u30 zonder afspraak.
Bent u op zoek naar een gerenoveerd appartement met 3 slaapkamers, 2 terrassen en een dubbele autostaanplaats? Dan stellen wij graag volgend appartement op de 4de verdieping met lift aan u voor!

Indeling:

U betreedt het appartement via de grote inkomhal die voorzien is met ingebouwde kasten. In één van deze inbouwkasten is er de voorziening voor een wasmachine en/of droogkast. 

Vooraan is er de lichtrijke woonkamer met daarnaast de moderne ingerichte keuken. De keuken (8m²) is uitgerust met een enkele spoelbak, een kookplaat, een dampkap, een microgolfoven, een oven en een vaatwasser.

De badkamer (4m²) is voorzien van een ligbad met showertower, een enkele lavabo en een handdoekradiator. Er is in de hal een apart gastentoilet. Verder zijn er nog 3 slaapkamers van 12m², 12m² en 7m². 

Dubbele ondergrondse autostaanplaats mee aan te kopen aan 20.000 € (exclusief van de vraagprijs).

Ligging:

Uiterst centrale ligging met aan de overzijde de tramhalte van tram 5 en op een boogscheut van het Domein Ertbrugge. Nabij scholen, winkels, verbindingswegen, ... Kortom alles binnen handbereik!

Pluspunten:

- Overal dubbele HR beglazing 

- Twee terrassen

- Elektrische keuring is conform

- Autostaanplaats 

Voor meer informatie of een bezichtiging kan u ERA ONE steeds bere

Contacter