Appartement à vendre

2 chambres 72 mètres carrés

Immoweb code : 9642335
Immoweb code : 9642335

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
72 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ben je op zoek naar een instapklaar en lichtrijk appartement in het centrum van Linkeroever? Lees hier dan zeker even verder!

Dit appartement is goed gelegen en bevindt zich op wandelafstand van het Galgenweel, scholen, winkels en het openbaar vervoer. Het situeert zich bovendien in de nabijheid van invalswegen zoals de E17, Waaslandtunnel en de Waaslandhaven. Er is een staanplaats aanwezig. 

Indeling:
1steV : via de inkomhal (5m²) kom je in de lichtrijk leefruimte (26m²) die plaats biedt voor een eetkamer en salon. De leefruimte geeft toegang tot de keuken (6m²) die voorzien is van alle toestellen. Verder vind je hier een badkamer met ligbad en apart toilet. Achteraan beschikt dit prachtig appartementover 2 slaapkamers (12-10m²). Tot slot vind je een staanplaats (25m²) en berging (5m²). 

De berging en de staanplaats zijn verplicht mee aan te kopen voor respectievelijk 5.000 euro voor de berging en 10.000 euro voor de staanplaats.

Ben je graag overal dichtbij, maar wens je toch voldoende leefruimte? Dan is dit appartement een echte aanrader! Maak snel een vrijblijvende afspraak.

Contacter