Bien exceptionnel à vendre

595000€

3 chambres 383 mètres carrés

Immoweb code : 10797736
Immoweb code : 10797736

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
383 mètres carrés habitables
385 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom bij deze fantastische opbrengsteigendom te koop! Deze locatie biedt een unieke kans om een praktisch café (74m2 en volledig onderkelderd) over te nemen, samen met een recent gebouwde frituur (44m2) en een duplex appartement (166m2) erboven. Dit pand is perfect gelegen en beschikt zowel binnen als buiten over zitplaatsen waar u kunt genieten van een drankje of een heerlijke maaltijd.

Het café is al geruime tijd een geliefde plek voor de lokale bevolking. De recent gebouwde frituur biedt de mogelijkheid om nieuwe klanten aan te trekken en de inkomsten te verhogen. Boven het café en de frituur bevindt zich een praktisch duplex appartement dat ideaal is voor de eigenaar of het personeel om in te wonen, of om te verhuren voor extra inkomsten.

Met deze opbrengsteigendom is er veel potentieel om de bestaande bedrijfsactiviteiten verder uit te breiden en nog meer klanten aan te trekken. De locatie is uitstekend en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt om de toegankelijkheid te vergroten.

Aarzel niet om deze fantastische kans te grijpen om eigenaar te worden van dit succesvolle café, de recent gebouwde frituur en dit praktische duplex appartement.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen!

Contacter