Commerce à vendre

565000€

480 mètres carrés

Immoweb code : 11298661
Immoweb code : 11298661

Aperçu

1 salle de bains
480 mètres carrés habitables
727 mètres carrés de terrain
1.177,00 € m²
Étage : 1
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom bij deze unieke kans op een veelzijdig handelspand gelegen in het centrum van Eppegem, met een ruime loods achterin en een comfortabel appartement op de eerste verdieping. Deze eigendom biedt een perfecte mix van commerciële mogelijkheden en residentieel comfort, ideaal voor ondernemers, kunstenaars, of investeerders op zoek naar een veelzijdige ruimte om hun activiteiten naar een hoger niveau te tillen.

Het pand beschikt over een uitnodigende commerciële ruimte aan de voorzijde, perfect voor een winkel, showroom en kantoorruimte. Met grote ramen die natuurlijk licht binnenlaten en een strategische locatie op de verbindingsweg Mechelen - Vilvoorde, trekt het pand moeiteloos de aandacht van potentiële klanten.Achterin bevindt zich een royaal atelier of loods, ideaal voor ambachtslieden, kunstenaars, kleine fabrikanten of voor opslagdoeleinden. Met hoge plafonds en voldoende ruimte voor verschillende activiteiten biedt deze zone veel mogelijkheden voor creatieve ondernemers.
Boven het handelspand bevindt zich een gezellig en ruim appartement met alle moderne voorzieningen. Dit appartement biedt een oase van rust en comfort te midden van de bedrijvigheid van jouw commerciële activiteit. Met een open leefruimte, goed uitgeruste keuken, comfortabele slaapkamers en een terras, is dit de perfecte plek om te ontspannen na een drukke dag.

Dit pand geniet een uitstekende bereikbaarheid en zichtbaarheid. Mis deze unieke kans niet!

Contacter