Locaux commerciaux à vendre

498000€

150 mètres carrés

Immoweb code : 11324738
Immoweb code : 11324738

Aperçu

1 salle de bains
150 mètres carrés habitables
46 mètres carrés de terrain
Étage : 0

Description

Rijwoning

Désolé il n'y a pas de traduction française. Woning (3 slpk) met lift en handelsgelijkvloers
Deze woning (EPC B) met handelsgelijkvloers bevindt zich in het historische stadscentrum van Antwerpen vlakbij het stadhuis en de kathedraal. Op wandelafstand vindt u verschillende supermarkten, velostations en het openbaar vervoer. De woning en het handelsgelijkvloers zijn gescheiden en hebben beide hun eigen ingang. De ingang van het woongedeelte bevindt zich in de rustige straat Grote Goddaard.

De woning is ingedeeld als volgt:

Gelijkvloers:
Op de Grote Goddaard 33 bevindt zich de ingang tot de woning. U betreedt de woning via de ruime inkomhal, zowel de brede trap als de lift geeft u toegang tot de bovenliggende verdieping. De lift bedient verdieping 0 tot 2.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping vindt u de eetkamer met open keuken die door de ramen aan beide zijden veel natuurlijk daglicht geniet. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, combi-oven en vrijstaande koelkast.

Tweede verdieping:
Op de 2de verdieping vindt u de woonkamer, het gastentoilet en de badkamer met dubbel lavabo meubel en inloopdouche.

Derde verdieping:
Op de 3de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers.

Handelsruimte:
Op de Minderbroedersrui 62 bevindt zich de ingang tot het handelsgelijkvloers met 6 meter gevelbreedte. Het pand bestaat uit een winkelruimte, opbergruimte en apart toilet.

Extra troeven:
- Gunstig EPC B

Contacter