Maison à louer

1450€ par mois

2 chambres 274 mètres carrés

Immoweb code : 11192970
Immoweb code : 11192970

Aperçu

2 chambres
2 salles de bains
274 mètres carrés habitables
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
OPGELET: om dit pand te huren of bezichtigen vragen wij steeds eerst een virtueel bezoek te brengen aan het pand. Ga hiervoor naar www.rosseel.be en vul de referentie XG180 in in het veld ‘zoek’ bovenaan rechts. Kies dan ‘360°’. De website helpt je nu verder voor de volgende stappen.

Deze prachtig villa (architectenvilla) komt te huur in het groene Kruisem, aan de voet van de Vlaamse Ardennen.

De woning heeft een strakke grafische L-vorm met een overvloed aan ruimte, openheid en licht en straalt klasse uit..

De binnenhoek van de L-vorm (achtergevel – Zuid-Oost) werd maximaal opengewerkt. Zo krijgen zowel de keuken als de leefruimte een ruim zicht op de tuin en de achterliggende velden. Het ruime terras vult de L-vorm op en creëert een intieme zone in de tuin.

Een plataan bakent deze zone af en zorgt voor zomerse lommerte.

Via de inkomhal bereikt men enerzijds de leefruimte , de volledig uitgeruste keuken met ontbijthoek en ruime bijkeuken alsook de slaapzone met 2 slaapkamers elk met hun badkamer en een apart toilet in de nachthal.

Anderzijds heeft de inkomhal toegang tot een ruime extra ruimte (bureauruimte mogelijks dienstig voor een vrij beroep of een 3de slaapkamer).

Via de trap en een lift bereikt men vanuit de inkomhal de kelderverdieping (woning is volledig onderkelderd) met ruimte voor 4 auto’s, een grote (hobby) ruimte achteraan met buitenlicht/-zicht, een techn. ruimte, een berging voor provisie en een grote extra berging)

Deze onderhoudsvriendelijke minima

Contacter