Maison à vendre

735000€

5 chambres 235 mètres carrés

Immoweb code : 11344157
Immoweb code : 11344157

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
235 mètres carrés habitables
468 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek deze charmante woning gelegen in het hart van het pittoreske Boechout. Deze ruime woning biedt een perfecte combinatie van comfort en functionaliteit, ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een eigendom met veel leefruimte. Ook is het gelegen op een steenworp afstand van lokale handelszaken zoals supermarkten, bakkerijen, restaurants, en boetiekjes. Alles wat u nodig heeft voor uw dagelijkse behoeften is binnen handbereik.
Indeling:
Op het gelijkvloers: een inkomhal – zeer ruime woonkamer – volledig uitgeruste keuken met aanpalend de eetkamer – apart toilet – toegang tot een droge kelder – toegang tot de garage met kantelpoort.Op de tussenverdieping treft men een eerste slaapkamer met aanpalend een dressing.
Op de eerste verdieping: een nachthal – grote badkamer met ligbad, wastafel en toilet - 3 ruime slaapkamers.
Op de tweede/ zolderverdieping bevindt zich een zeer ruime slaapkamer met aanpalend een badkamer met ligbad, wastafel en toilet.
De prachtig aangelegde tuin biedt een oase van rust en groen met een ruim tuinhuis dat perfect is voor opslag van tuingereedschap, fietsen, tuinmeubilair en andere benodigdheden.
- 16 zonnepanelen (Ca. 5.000 KWh/ jaar)
- Meerdere slaapkamers, ruime leefruimtes
- Voldoende parkeergelegenheid in de buurt van de woning

Contacter