Maison à vendre

269500€

3 chambres 65 mètres carrés

Immoweb code : 11280565
Immoweb code : 11280565

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
65 mètres carrés habitables
277 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit vakantiehuis met uitzicht over de polder is in een perfecte staat. Mooie lichte woonkamer met sfeerhaard en een open hoekkeuken. Verder zijn er 3 slaapkamers met elk een eigen thermostaat en een badkamer. De woning is gasloos en wordt verwarmd door infra rood panelen. Er is een parkeerplaats voor de deur.

Woonkamer
Wat een fantastisch uitzicht hier vanuit de woonkamer, je kijkt hier zo de polder in door die grote raampartijen waarvan er 1 een schuifpui is. Op de vloer ligt vinyl in de gehele woning wat zeer veel rust uitstraalt. De sfeerhaard is een echte eyecatcher en heerlijk in de koudere maanden. In het plafond zijn inbouwspots verwerkt en er hangen infra rood panelen.

Keuken
Wat een fantastische hoekkeuken in hoogglans wit. Staat echt super mooi in het interieur. Er is genoeg inbouw apperatuur aanwezig want alleen aan een moooie keuken hebben we niks. Hier vinden we een mooie rvs schouw, inductie kookplaat, koelkast, vriezer met 3 lades, combi magnetron en een vaatwasser. Het keukenblad is grijs van kleur wat weer prachtig bij de vloer staat.

Slaapkamer 1
De "master bedroom", hier staat een tweepersoons boxspring en er is een inbouwkast aanwezig om al je spulletjes in op te bergen. Elke slaapkamer heeft zijn eigen termostaat en op het plafond is een infra rood paneel opgehangen.

Slaapkamer 2
In deze slaapkamer staat een stapelbed wat natuurlijk voor de kinderen een feest is om te slapen.

Slaapkamer 3
Met 2 losse boxspring bedden en een kast die aan de muur hang

Contacter