Maison à vendre

475000€

3 chambres 185 mètres carrés

Immoweb code : 11279493
Immoweb code : 11279493

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
185 mètres carrés habitables
274 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ben je op zoek naar een ruime woning in Linkeroever? Lees hier dan zeker even verder!

?De uitstekende solide staat van de constructie, grote bewoonbare oppervlakte (185m²) met veel natuurlijke lichtinval en de nabijheid van rechtstreekse tramverbinding naar Antwerpen zijn slechts enkele troeven van deze woning, die bovendien in een rustige doodlopende straat gelegen is.

?Indeling:
GLV: langs de inkomhal (11m²) met open trap en apart toilet komen we bij de gigantische leefruimte (46m²) met enorm veel natuurlijke lichtinval dankzij de grote raampartijen zie uitkijken op de zuid-west georiënteerde tuin (100m²). De inbouwcassette zorgt voor extra gezelligheid. De keuken (14m²) bevindtzich vooraan in de woning en biedt meer dan voldoende ruimte voor een aparte ontbijthoek. Tenslotte is er nog de garage (22m²) met automatische garagepoort, berging/wasplaats (9m²) en een oprit, zodat parkeren op eigen terrein absoluut geen probleem vormt. Daarnaast bevindt de woning zich op wandelafstand van de parking op het einde van de straat.
1steV: op de nachthal (5m²) sluiten 3 slaapkamers (17-14-9m²), een apart toilet en berging (1m²) en de recent gerenoveerde badkamer (4m²) met inloopdouche aan.

Bij deze verkoop is de renovatieverplichting van toepassing. De koper heeft 5 jaar de tijd om de woning energetisch te renoveren tot energielabel D of beter. Mits plaatsing zonnepanelen dat het van epc E naar een C kan gaan.

Contacter