Maison à vendre

374528€

3 chambres 160 mètres carrés

Immoweb code : 10885047
Immoweb code : 10885047

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
160 mètres carrés habitables
505 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze prachtige nieuwbouwwoning is de ideale thuis voor jonge gezinnen. We komen binnen via de inkom met gastentoilet. De ruime leefruimte met open keuken biedt veel mogelijkheden en een mooi zicht op de tuin. In de inpandige garage is een plaats voorzien voor de wasmachine en de droogkast. Op de verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers, een apart toilet en een badkamer. In de badkamer wordt een wastafel, inloopdouche en een ligbad voorzien. De zolder is te bereiken via een uitvaltrap. De woning biedt een ruime tuin, die naar keuze aan te leggen is.

De woning wordt op dit moment wind-en waterdicht gezet. U kan dus zelf nog mee kiezen in het interieur en design van de woning. Zo kiest u voor een woning die volledig op uw eigen smaak afgesteld is. Hiervoor zijn reeds volwaardige budgetten in de prijs inbegrepen.
Om u een goed beeld te kunnen geven van onze afwerking, werd reeds een woning als kijkwoning opgemaakt. Op die manier heeft u meteen een realistisch beeld van de toekomstige afwerking en kwaliteit.
Heeft u interesse in deze woning en wenst u de kijkwoning te bezoeken: neem dan contact op met Lore: [email protected] of 056 29 30 30.

Contacter