Maison à vendre

210000€

3 chambres 344 mètres carrés

Immoweb code : 11312281
Immoweb code : 11312281

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
344 mètres carrés habitables
382 mètres carrés de terrain

Description

Interessante ruime woning met grote garage/werkruimte (79m²…

In Roesbrugge (deelgemeente van stad Poperinge) bevinden zich deze 2 eigendommen te koop! Het gaat hier om de hoekwoning gelegen in Haringestraat 2 en aan de overkant nr.3 met de ruime garage én atelier/werkruimte/magazijn! Het hoekpand verbindt de Professor Rubbrechtstraat samen met de Haringestraat en was voordien een handelshuis (= optimale zichtbaarheid). Toch kan deze perfect vlot omgebouwd worden tot zeer ruime gezinswoning! Een grote troef is de dubbele oprit bij nr. 3 en de hoge garage (2,56m) met automatische poort. Ideaal voor iemand die toch wat opslag kan gebruiken! De indeling van deze 2 gebouwen gaan als volgt:

Haringestraat 2 (Handelshuis):
Op het gelijkvloerse verdiep heb je een inkomhal, woonkamer, keuken, toilet met wasplaats, atelier + veranda (= ideaal om hiervan een tuin/koer/garage te voorzien), handels/bureaugedeelte (voorzien van aparte entrée).
Op het 1ste verdiep is er een nachthal met bureauruimte, 3 slaapkamers en een badkamer. Verder kan je via een slaapkamer naar de zolder gaan dmv een vaste trap. Hier kunnen perfect nog extra ruimtes worden voorzien.

Haringestraat 3 (garage met magazijn):
Oprit voor 2 wagens, garage met automatische poort, toilet, opbergplaats en een opslagruimte.

De algemene staat van deze 2 eigendommen is op te frissen of te renoveren maar kan voor heel wat zaken zeer interessant zijn! (= automatenshop, kinderopvang, kapsalon, schoonheidsspecialiste, praktijk, aannemer, ...)

Technische kenmerken:
- Woning bevat d…

Contacter