Maison à vendre

* 514500€

4 chambres 152 mètres carrés

Immoweb code : 11191095
Immoweb code : 11191095
*hors taxes

Aperçu

4 chambres
152 mètres carrés habitables
207 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
In Sinaai wordt de voormalige Melkerij ontwikkeld tot een prachtig wooncomplex . De Melkerij telt 27 appartementen (1-2-3 slaapkamers), 5 woningen en 3 atelierwoningen . Het divers aanbod maakt De Melkerij zeer aantrekkelijk voor alle doelgroepen: gezinnen, ouderen, alleenstaanden, doorgroeiers, kleine zelfstandigen,… 

Alle appartementen hebben ruime individuele buitenruimten . Daarbovenop is er de ruime parktuin die de Melkerij zijn groen karakter geeft. De woningen en gelijkvloerse appartementen hebben zelfs rechtstreeks toegang tot de parktuin vanuit de privétuin . Ideaal voor een korte wandeling of ontspanningsmoment. Ook kan u de kleintjes met een gerust hart buiten laten spelen daar de parktuin enkel toegankelijk is voor bewoners.

Dit project komt in aanmerking voor het verlaagde BTW-tarief van 6%, vraag zeker naar de voorwaarden!

Alle woningen en appartementen zijn ook volledig BEN, max E20 ! Er wordt gebruik gemaakt van geothermische warmtepompen, ventilatie type D, vloerverwarming en -koeling, etc. Kortom, je bent helemaal klaar voor een zorgeloze toekomst en betaalt hier gedurende 5 jaar geen onroerende voorheffing !

Zie jezelf hier al thuiskomen?
Neem gerust contact op met onze nieuwbouwspecialist voor meer informatie!

Contacter