Maison à vendre

250000€

2 chambres 83 mètres carrés

Immoweb code : 11332356
Immoweb code : 11332356

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
83 mètres carrés habitables
84 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
De inkomhal biedt toegang tot enerzijds een handige berging/wasplaats, uitgerust met aansluitingen voor een wasmachine en anderzijds tot de knusse woon- en eetkamer. Ondanks de beperkte ruimte straalt deze ruimte warmte uit en biedt het de perfecte setting voor ontspanning. Bovendien staat ze in directe verbinding met de open keuken.

Op de verdieping bevindt zich een eerste slaapkamer en de badkamer, smaakvol ingericht en voorzien van alle nodige voorzieningen voor uw dagelijkse routine.

Een vaste trap leidt u naar de tweede slaapkamer, een lichte en luchtige ruimte die veel mogelijkheden biedt. Of het nu gaat om een extra slaapkamer, een thuiskantoor of een hobbyruimte, deze kamer kan worden aangepast aan uw wensen en behoeften.Op het terras kan je genieten van de heerlijke buitenlucht en gezellige zomeravonden beleven met vrienden en familie.

Gelegen in de buurt van winkels, scholen en openbaar vervoer, biedt deze woning het beste van beide werelden: een rustige omgeving met alle nodige voorzieningen binnen handbereik.

Contacter