Maison à vendre

472500€

5 chambres 198 mètres carrés

Immoweb code : 11280468
Immoweb code : 11280468

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
198 mètres carrés habitables
266 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ben je op zoek naar een stijlvolle, recente woning met 5 slaapkamers en een prachtige tuin? Lees hier dan zeker even verder!

Een eerste troef van deze woning is de ligging nabij invalswegen, toegankelijkheid tot het openbaar vervoer en de zeer rustige ligging. De uitstekende indeling, de zonnige tuin en de luxe afwerking vormen slechts enkele andere sterke punten. Noteer hier ook het blanco elektriciteitsverslag, de uitstekende EPC-score.

Indeling:
GLV: via de ruime inkomhal (14m²) met vestiaire kom je in de perfect afgewerkte, lichtrijke leefruimte (33m²) met eetkamer, open keuken en met uitzicht op de tuin. De open keuken (13m²) is voorzien van alle nodige toestellen en beschikt ookover een kookeiland. Ook treffen we nog een koele berging (4m²) en tot slot bevindt zich hier uiteraard de leuke en zonnige tuin (180m²) met een prachtig uitzicht. Er is ook nog een garage (10m²) en een apart toilet (2m²) aanwezig. 
1steV: de nachthal (4m²) leidt jou naar 3 lichtrijke en ruime slaapkamers (10-11-13m²). De badkamer (7m²) is uitgerust met een inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel in meubel en toilet.
2deV: langs de vaste trap bereik je de bovenste verdieping waar 2 zeer ruime slaapkamers (20-15m²) te vinden zijn.

Is deze prachtige, lichtrijke en instapklare woning iets voor jou? Maak dan snel jouw afspraak!

Contacter