Penthouse à vendre

199000€

1 chambre 240 mètres carrés

Immoweb code : 11363765
Immoweb code : 11363765

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
240 mètres carrés habitables
Étage : 10

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :

Ontdek het summum van luxe wonen in het zonnige Almeria in deze prachtige penthouse, gelegen op de tiende verdieping. Geniet van adembenemende panoramische uitzichten over een weelderig golfresort dat zich uitstrekt tot aan de glinsterende zee.

Dit weelderige verblijf verwelkomt u met een gevoel van grenzeloze ruimte en vrijheid, dankzij een doordacht ontwerp dat alles open trekt. Uitgestrekte, zuidgerichte terrassen van 90m², 30m² en 15m² bieden buiten een oase van ruimte, waar elektrische zonneluifels u beschermen tegen de zonnestralen.

De centrale ligging is een van de vele troeven van dit appartement. Op loopafstand vindt u supermarkten, winkelcentra, het strand, een wellness & spa, en zelfs een prestigieus golfterrein. Met de snelweg binnen handbereik zijn ook verdere bestemmingen eenvoudig te bereiken.

Als kers op de taart is het penthouse uitgerust met zonnepanelen, wat niet alleen bijdraagt aan duurzaamheid, maar ook uw energiekosten verlaagt. En voor ultiem gemak is er de mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse garage.

Dompel uzelf onder in de weelde van luxe wonen en ervaar het beste wat Almeria te bieden heeft. Deze penthouse is meer dan een thuis; het is een ervaring van het hoogste niveau.

Contacter