Residentie Moulart

* De 238400€ À 430700€

1 - 3 chambres 71 - 140 mètres carrés

Immoweb code : 10868298
Immoweb code : 10868298
*hors taxes

Aperçu

1 - 3 chambres
71 - 140 mètres carrés

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Vlakbij de Markt van Geel maakt u kennis met "Residentie Moulart". Een prachtige nieuwe gebiedsontwikkeling in het hart van stad Geel. Naast maar liefst 77 appartementen, beschikt het project over 4 commerciële ruimtes. Onder de volledige site wordt een grote ondergrondse parkeergarage voorzien, hier bevinden zich tevens de kelderbergingen alsook de gemeenschappelijke fietsenstallingen. Bovengronds zorgt men voor een verbinding tussen de Pas en de Peperstraat met leuke wandelpaden, ontmoetingsplaatsen en dit alles binnen een mooi groen kader. Samen met de omliggende cafés, restaurants en winkels zorgt "Moulart" ongetwijfeld voor een nieuwe dimensie aan het stadscentrum.

Dit project geeft u de kans om uw appartement volledig af te werkennaar eigen wens en smaak. De appartementen, die ook ideaal zijn als investering variëren van 65m² tot 140m², en zijn allen voorzien van een terras.

Duurzaamheid staat centraal. Daarom is elk appartement voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen en streeft men hierbij naar E-peil <20. Er wordt uiteraard ook aan extra comfort gedacht met de privatieve ondergrondse garage met bergingen en plaatsen voor fietsen.

Bekijk het volledige project op https://www.residentie-moulart.be/nl-be

Maak nu een afspraak via 014 72 73 74 of contacteer ons voor meer info via [email protected]

Contacter