Woonproject Beaulieu

* De 281977€ À 387459€

2 - 3 chambres 83 - 133 mètres carrés

Immoweb code : 11185289
Immoweb code : 11185289
*hors taxes

Aperçu

2 - 3 chambres
83 - 133 mètres carrés

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Op zoek naar modern comfort, een groene omgeving, met de hoofdstad binnen handbereik? Ontdek Beaulieu! Woonproject Beaulieu wordt ontwikkelt tussen de Petrus Schroonsstraat en de George Lacroixstraat, rechtover het 17de-eeuwse kasteel Baulieu. De zeer centrale ligging geeft directe toegang tot alle voorzieningen. Bovendien ligt het project op een boogscheut van de Brusselse Ring, de E19 en de E40 waardoor Brussel, Mechelen en Antwerpen vlot bereikbaar zijn. Ook de luchthaven van Zaventem is niet veraf.
Woonproject Beaulieu bestaat uit 3 gebouwen, goed voor in totaal 26 appartementen en 1 ééngezinswoning. Je woont er in comfortabele en stijlvolle appartementen met twee of drie slaapkamers. Onder elk gebouw bevindt zich een parkeergarage met autostaanplaatsen, autoboxen, kelderbergingen en gemeenschappelijke fietsenstallingen. De ruime ééngezinswoning bevindt zich naast blok A en omvat 3 slaapkamers en inrichtbare zolder.
In woonproject Beaulieu woon je omgeven door groen. De mooie parktuin en ruime terrassen laten je volop ontspannen en genieten. Beaulieu staat eveneens voor energiezuinigheid en duurzaamheid. Zo worden de appartementen en de woning verwarmd d.m.v. vloerverwarming met een zuinige lucht-water warmtepomp, en verlucht door een systeem D. De fotovoltaïsche zonnepanelen verzekeren een lage elektriciteitsfactuur. Een extra troef: dankzij een E-peil 30 geniet je bovendien als koper van een korting van 50% op de onroerende voorheffing voor de eerste 5 jaar!

Contacter