Groeninghe

* De 299000€ À 550000€

2 - 3 chambres 98 - 185 mètres carrés

Immoweb code : 10912478
Immoweb code : 10912478
*hors taxes

Aperçu

2 - 3 chambres
98 - 185 mètres carrés

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Graag stellen we ‘Residentie Groeninghe' aan je voor: een gloednieuw woonproject in een verfijnd moderne architectuur op een centrale en rustige ligging, vlakbij het dorpscentrum van Zedelgem met alle voorzieningen. Omgeven door groene verzichten, heeft dit project zijn naam niet gestolen.

Het project omvat 21 appartementen met 2 of 3 slaapkamers en mooie zonneterrassen. Ruim, lichtrijk en met heel wat duurzaam wooncomfort.

Het zijn één voor één luchtige appartementen met een mooie leefruimte en luxueus uitgeruste keuken met kookeiland, aangename en grote terrassen, 2 of 3 volwaardige slaapkamers, 1 of 2 badkamers met inloopdouche/ligbad en een gerieflijke berging.

In dit project leggen we een extra focus op duurzaamheid door teverwarmen via geothermische warmtepompen. Geothermie is een manier om, met warmte uit de bodem, onze appartementen op een duurzame manier te verwarmen. Via een circuit van leidingen gevuld met water dat diep in de bodem loopt, wordt warmte uit de ondergrond gehaald. Die basiswarmte wordt door een warmtepomp op een hogere temperatuur gebracht en overgedragen aan de vloerverwarming. Dat is voldoende om een huis of appartement te verwarmen. In de zomer werkt het omgekeerde principe: dan is de bodem koeler dan de temperatuur in je woning. Via de vloerverwarming circuleert het koele bodemwater door je vloer. Die frisse bodem geeft een aangenaam gevoel. Dit in combinatie met zonnepanelen en ventilatie met warmteterugwinning maken jouw n

Contacter