Zilverbergstraat - Venbos

* De 399102€ À 421416€

3 chambres 190 - 214 mètres carrés

Immoweb code : 11124429
Immoweb code : 11124429
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
190 - 214 mètres carrés

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom bij dit nieuwbouwproject in het charmante Desselgem, een deelgemeente van Waregem. Deze ruime en energiezuinige halfopen woningen zijn een uitstekende kans om te genieten van modern comfort en luxe.

Deze woningen zijn ontworpen met ruimte en comfort in gedachten. Op het gelijkvloers vindt u een royale leefruimte met een open keuken, een berging en een inkomhal met gastentoilet. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een badkamer met bad, douche en dubbele wastafel, en een apart toilet. Er is ook een vaste trap naar de zolder voorzien, waardoor u extra ruimte heeft die kan worden omgevormd tot een extra slaapkamer of polyvalente ruimte.

Met een focus op duurzaamheid en energie-efficiëntie zijn deze woningen uitgerust met moderne technologieën en hoogwaardige isolatie, wat resulteert in lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk.

De woningen kunnen zowel wind- en waterdicht als volledig afgewerkt worden aangekocht. Bij de aankoop van een volledig afgewerkte woning heeft de koper de mogelijkheid om zelf nog verschillende interieurkeuzes te maken, zoals tegels, keuken, badkamer, en meer.

Gelegen op een rustige locatie, bieden deze woningen een vredige omgeving met snelle toegang tot steden als Waregem, Kortrijk en de E17 snelweg, waardoor u geniet van het beste van beide werelden - rust en bereikbaarheid.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezoek te plannen.

[email protected] of 056 14 02 00

Contacter