Terrain à bâtir à vendre

96700€

Immoweb code : 10651781
Immoweb code : 10651781

Aperçu

317 mètres carrés de terrain
305,05 € m²

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Op een boogscheut van het centrum van Sijsele realiseren WVI, Vivendo, Durabrik, Matexi en Danneels samen met de stad een nieuwe woonbuurt met 136 wooneenheden voor gezinnen, starters en senioren. Dankzij gebundelde krachten is een hedendaags woonproject uitgewerkt met aandacht voor een mix aan woonvormen, groene ruimte, sociale leefbaarheid en duurzaam regenwaterbeheer.

WVI brengt in totaal 46 bouwkavels op de markt voor de realisatie van open, halfopen en gesloten bebouwing, de oppervlakte van de bouwkavels varieert van 225 tot 614 m2.De nieuwe woonbuurt is vlot te bereiken vanuit de Veldstraat en de Brouwerijstraat, maar om het doorgaand verkeer te beperken worden de overige (doodlopende) straten als woonerf ingericht. Deze straten komen bovendien samen in een groenzone van bijna 0,5 ha met 2 wadi’s.
De duurzaamheid wordt bovendien versterkt door heel wat wandel- en fietsdoorsteken. Vanaf de Nieuwe weg kan je via een voetgangers- en fietsverbinding het nieuwe woonproject bereiken. De groenzone wordt voorzien van een verhard wandel- en fietspad, zodat je veilig de Brouwerijstraat of Veldstraat kan bereiken. Via de Veldstraat sta je in een mum van tijd aan het fietspad op de oude spoorwegbedding tussen Brugge en Sijsele, beter bekend als de abdijenroute.

Contacter