Terrain à bâtir à vendre

79200€

Immoweb code : 10588678
Immoweb code : 10588678

Aperçu

360 mètres carrés de terrain
220,00 € m²

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
WVI realiseert samen met de gemeente Pittem een nieuw woonproject, “Plaatsmolenweg”. Dit project telt in totaal 30 loten:
• 2 loten voor volwaardig vrijstaande woningen
• 24 loten voor half-vrijstaande woningen (garage/carport naast woning en woningen op de verdieping zijn vrijstaand, dus geen koppelbouw tegen naastliggende woning op de verdieping)
• 4 loten voor halfopen woningen of gekoppelde woningen.
De oppervlakte van de bouwkavels varieert tussen 270m² en 758m².
Een grote troef van de WVI-bouwkavels is dat kopers nog steeds met een eigen architect en aannemer aan de slag kunnen gaan.Het woonproject is gelegen in de woonkern van de gemeente Pittem en ligt op wandel- en fietsafstand van verschillende voorzieningen en ontspanningsmogelijkheden (bibliotheek, sportcentrum, onderwijsinstellingen, supermarkten,…). Bovendien bevinden er zich 3 bushaltes van De Lijn nabij de site en is er een vlotte aansluiting met de spoorwegstations van Tielt, Lichtervelde en Roeselare en de grote verbindingswegen, zoals de E403.
Ten noorden van het woonproject ligt het bufferbekken op de Breemeersbeek, dat fungeert als een recreatieve en ecologische zone. Rondom werd een Finse looppiste aangelegd waar wandelaars en lopers kunnen genieten van een mooi stukje natuur in het hart van Pittem.
Bezoek onze website www.wvi.be/burger/bouwgrond-kope

Contacter