Villa à vendre

2795000€

5 chambres 788 mètres carrés

Immoweb code : 11243486
Immoweb code : 11243486

Aperçu

5 chambres
4 salles de bains
788 mètres carrés habitables
3857 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze prachtige villa in 's-Gravenwezel is een droomhuis voor iedereen die op zoek is naar luxe en ruimte. Gelegen op een perceeloppervlakte van 3.857 vierkante meter, biedt deze open bebouwing meer dan genoeg ruimte voor een groot gezin. De woning is gerenoveerd in 2021 en heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 788 vierkante meter.

De villa beschikt over vijf slaapkamers. Alle kamers zijn ruim opgezet en bieden voldoende privacy. Daarnaast zijn er maar liefst vier badkamers, waaronder één en-suite. De badkamers zijn allemaal modern en stijlvol afgewerkt.

De woonkamer is een van de hoogtepunten van deze villa. Met grote ramen die uitkijken op de tuin, is het een lichte en aangename ruimte om te ontspannen. Er is ook een gezellige open haard, perfect voor koude winteravonden. De eetkamer is eveneens ruim en biedt plaats aan een groot gezelschap.

De keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur en heeft een gezellige ontbijtbar. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het terras, waar u kunt genieten van het zonnetje en het uitzicht op de tuin. De tuin heeft een zuidoostelijke oriëntatie en is mooi aangelegd met volwassen bomen en struiken.

De villa heeft ook een garage met plaats voor drie auto's en nog eens drie extra parkeerplaatsen op het terrein. Er is ook een berging en een wasruimte, zodat u altijd alles netjes kunt opbergen.

Kortom, deze villa is een prachtige woning waar u in alle luxe kunt leven. Met vijf slaapkamers, vier badkamers, een grote woonka

Contacter