Villa à vendre

895000€

5 chambres 253 mètres carrés

Immoweb code : 11337001
Immoweb code : 11337001

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
253 mètres carrés habitables

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Locatie:

Met zijn ideale ligging in het prestigieuze Schilde, in de schitterende wijk Zonnebos, Zonnweelde 6, kan de locatie haast niet beter.
Enerzijds omringd door groen, bos, natuurgebied en gewaarborgde rust en privacy, anderzijds in de directe omgeving van winkels, scholen, golfclub Rinkven etc.

Beschrijving:

Ontdek deze uitzonderlijke villa, een parel van ongeëvenaarde klasse en elegantie. Deze woning is niet zomaar een woning, het is een meesterwerk van vakmanschap waarbij geen detail over het hoofd is gezien.
Zelden of nooit zal u een degelijkere woning terugvinden. De huidige eigenaars hebben de woning met hart en ziel onderhouden.
Door de royale bewoonbare oppervlakte biedt deze villa alle ruimte die u nodig heeft om te leven, te werken en te ontspannen. Elke ruimte is zorgvuldig ontworpen met comfort en functionaliteit in gedachten.
Door de vele bijzondere kenmerken, onderscheidt deze woning zich van andere woningen. Van de prachtig aangelegde, zonnige tuin tot de luxueuze afwerking, tot de riante kelder onder de ganse woning.

Neem zeker een kijkje op onze website voor de volledige beschrijving van de woning!
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter